MENY

Slik fikk Lina (1) en trygg start i barnehagen

For mange nybakte foreldre kan det være veldig rart å skulle forlate barnet sitt for første gang i barnehagen. For Lina (1) og foreldrene Ida Huseby Sandene og Kristian Sandene gikk overgangen over all forventning. ─Etter noen dager gikk hun rett inn porten om morgenen og viste tydelig tillit til de voksne.

Et trygt første møte
For Lina Huseby Sandene gikk overgangen til barnehagen helt smertefritt. Hun fant seg fort til rette og trives nå godt sammen med de andre smårollingene i Mormors Have.

─Du kunne se det på Lina allerede under det første møtet med barnehagen, at dette var et trygt sted å være. Hun fikk være alene i lokalene sammen med oss og en kontaktperson fra barnehagen. På denne måten rakk hun å gjøre seg trygg med lokalene før hun fikk møte de andre barna. Denne prosessen med å gjøre seg kjent med omgivelsene er viktig for å få en trygg og sikker oppstart, forteller en stolt mamma, Ida Huseby Sandene.

─For oss var det veldig godt å ha en fast kontaktperson i barnehagen, særlig den første tiden. Som foreldre fikk du også være med på å bestemme hvordan vi selv ønsket at oppstarten skulle være, slik at du kan ta det i Linas tempo, utdyper pappa Kristian.

Se også: Dette bør du tenke på ved valg av barnehage.

Fleksibel tilvenningsperiode
Hvor lang tilvenningsperiode ditt barn har behov for kan variere mye. Enkelte trenger kun noen dager, andre trenger mer tid. Hos Mormors Have og Langekjenntunet Barnehage er det tett dialog med dere foreldre under oppstarten.

─Lina signaliserte tidlig at hun stortrivdes i barnehagen, så hun trengte ikke så veldig lang tilvenningsperiode. Etter noen dager gikk hun rett inn porten om morgenen og viste tydelig tillit til de voksne.

─Dette kan vi takke de ansatte for, de har vært veldig imøtekommende og fleksible overfor oss som foreldre og ikke minst for hovedpersonen selv, Lina, under oppstarten. Du ser tydelig at de ansatte bryr seg og setter barnas beste i fokus, forklarer foreldrene samstemt.

─Det var flere årsaker til at vi valgte Mormors Have for Lina. De fleksible åpningstidene, dersom du nødvendigvis ikke har ferie i fellesferien. Dette med at barnehagen har fokus på kosthold og ikke minst at de er mye ute i naturen, på skiturer, svømming og i Skautrollet i Funkelia, avslutter paret.

Les også: Disse barnehagene har Kongsbergs koseligste uteområde

Dette kan du forvente under oppstarten ved Mormors Have og Langekjenntunet barnehager:
-Oppstartsmøte der du blir kjent med barnehagen og de ansatte
-Fleksibel oppstart
-Trygge og omsorgsfulle voksne
-God informasjon i «kidplan»

I Mormors Have og Langekjenntunet får du:
-Lang åpningstid med mulighet for kvelds og nattåpent
-Ansatte med god kompetanse. Se våre ansatte: Mormors Have / Langekjenntunet
-Våre barnehager har egen barnehagekokk
-Alle måltider i barnehagen
-Flotte uteområder tilrettelagt for lek og læring
-Skautrollet Vitenbase i Funkelia
-Vi har egen minibuss til turer og utflukter

Les mer og søk barnehageplass i Mormors Have eller Langekjenntunet.


TeB EIENDOM AS

teb Mormors Have og Langekjenntunet Barnehage er private barnehager og eies av Teb Eiendom. TeB Eiendom er en familiebedrift som har spesialisert seg på barnehager og har viktig erfaring med utbygging av disse i forhold til funksjon. Barnehagene er derfor designet og bygd med funksjonalitet og atmosfære i fokus.
Les mer


LANGEKJENNTUNET - LANGEKJENNVEIEN 2 - 3610 KONGSBERG - TLF 476 86 800

www.langekjenntunet.no

Cookies | Personvern