MENY
Langekjenntunet Barnehage

Besøksdag i Langekjenntunet Barnehage

Skal du søke barnehageplass i år?

Lørdag 8. februar kl. 9.30-11.30 er du velkommen på besøk til oss.

Vi holder dørene åpne for deg som søker barnehageplass i år, og som ønsker å vite litt mer om Langekjenntunet Barnehage. Det serveres enkel lunsj til liten og stor, med innslag fra det daglige mattilbudet i barnehagen.

Du finner oss i Langekjennveien 2. Velkommen!

Les mer om kostholdet i Langekjenntunet Barnehage her.

Slik søker du barnehageplass.


TeB EIENDOM AS

teb Mormors Have og Langekjenntunet Barnehage er private barnehager og eies av Teb Eiendom. TeB Eiendom er en familiebedrift som har spesialisert seg på barnehager og har viktig erfaring med utbygging av disse i forhold til funksjon. Barnehagene er derfor designet og bygd med funksjonalitet og atmosfære i fokus.
Les mer


LANGEKJENNTUNET - LANGEKJENNVEIEN 2 - 3610 KONGSBERG - TLF 476 86 800

www.langekjenntunet.no

Cookies | Personvern