MENY

Pedagogiske ledere søkes til Mormors Have og Langekjenntunet

Er du en dedikert pedagog som ønsker å være med på å forme fremtiden? Da kan du være akkurat den vi leter etter! Mormors Have og Langekjenntunet barnehager opplever stor vekst, og med flere barn på venteliste er vi på jakt etter flere erfarne og engasjerte pedagogiske ledere for å styrke vårt team.

Samarbeid, teambygging og utviklingsmuligheter: Bli en del av vårt team

I våre barnehager er alle ansatte pedagogiske ledere med betydelig ansvar og innflytelse. Vi har skapt et unikt fagmiljø der pedagogmøter er en fast del av hverdagen, og diskusjoner om faglige spørsmål er velkomne. Hos oss jobber pedagogene i team, og du vil alltid ha kolleger å samarbeide med. Vi vektlegger teambygging og lederutvikling, og du vil få muligheten til å påvirke din egen hverdag.

Vi legger stor vekt på å gi våre kollegaer muligheten til faglig utvikling, og vi tilbyr derfor en rekke kurs, kompetansehevingsmuligheter og støtte for å dyrke dine spesialområder.

Bli bedre kjent med oss – arbeidsplassen hvor folk blir

Mormors Have og Langekjenntunet er søsterbarnehager på Kongsberg har 95 + 105 plasser for barn i alderen 0 til 5 år. Vår visjon, «VI SKAPER FRAMTIDA,» reflekterer vår målsetning om å forme kompetente barn for morgendagen. Vi fokuserer på å dyrke positiv selvfølelse, sosial handlingsdyktighet, gode språk- og kommunikasjonsevner, samt kunnskap i tråd med rammeplanens fagområder. Vi tror på å møte barna gjennom frilek, hvor de i ulik alder og utvikling kan utforske og lære av hverandre.

Aktivitetstilbudet skal tilrettelegges slik at alle barna får utfordringer tilpasset sin alder og sitt utviklingsnivå. Barnehagene legger vekt på å gi barn gode og allsidige erfaringer både inne og ute i naturen. Vi søker deg som kan gi barna disse opplevelsene.

Vi har stort fokus på faglig vekst; men vi er også et fellesskap. Vårt arbeidsmiljø er ikke bare spennende og nyskapende, men også aktivt og sosialt. Vi arrangerer morsomme aktiviteter og minneverdige hendelser gjennom året, inkludert sommerfester og julebord. Dette er arbeidsplassen hvor du ikke bare jobber – du blir en del av noe. Vår stabilitet og kontinuitet er tydelig, med flere ansatte som har vært en del av vårt fellesskap i over 10 år.

Vi tilbyr våre ansatte:

– Et spennende og aktivt personalmiljø

– Mulighet til å påvirke din egen hverdag

– Dyrking av dine spesialområder

– Kurs og kompetanseheving

– Tarifflønn (PBL)

– Pensjonsavtale (PBL)

– Forsikring (PBL)

– IA-avtale

– Barnehageplass

– Personalturer

– Kommunikasjonsprofilering – Kom Pro

– NLP coaching/veiledning

– Treningsavtale på KMT.

Våre ønsker til deg som kandidat

 

  • Utdannet barnehagelærer
  • God i norsk, både muntlig og skriftlig. Tilsvarende nivå B2.
  • Allsidig og ansvarsbevisst
  • Ha interesse for og erfaring med barn, og gjerne ulike barnehagers driftsformer
  • Kunne jobbe i et stort miljø og samarbeide godt med mange barn og kollegaer

 

Som vår kollega vil du være en del av våre barnehagers pedagogteam. Du vil samarbeide tett med eier, daglig leder, andre pedagoger i barnehagen og vår søsterbarnehage. Du bør ha lederegenskaper og være interessert i utvikling innen ledelse.

Arbeidstiden er 06.30-17.00 i turnus. Begge barnehagene ligger på Gamlegrendåsen i Kongsberg.

Hvis du er en dedikert pedagogisk leder som ønsker å være en del vårt fellesskap, oppfordrer vi deg til å søke stillingen hos oss!

 

Er du den vi ser etter? 

Send oss gjerne en epost.

Gro-Hege Einarsen daglig leder i Mormors Have
Telefon: 482 52 230
gro-hege@barnehageledelse.no

Marita Gudmundsen daglig leder i Langekjenntunet
Epost: marita@barnehageledelse.no

 

Vil du vite mer om hvordan er det å jobbe i Mormors Have? Les hva Vigdis, som er pedagogisk leder hos oss, forteller her.


TeB EIENDOM AS

teb Mormors Have og Langekjenntunet Barnehage er private barnehager og eies av Teb Eiendom. TeB Eiendom er en familiebedrift som har spesialisert seg på barnehager og har viktig erfaring med utbygging av disse i forhold til funksjon. Barnehagene er derfor designet og bygd med funksjonalitet og atmosfære i fokus.
Les mer


LANGEKJENNTUNET - LANGEKJENNVEIEN 2 - 3610 KONGSBERG - TLF 476 86 800

www.langekjenntunet.no

Cookies | Personvern