MENY

Ledig stilling som assistent hos Langekjenntunet og Mormors Have

Vi leter etter flere assistenter! 

Velkommen til Mormors Have og Langekjenntunet barnehage!

 

Vil du være med å ake, leke, lese bok, spise lunsj, gi trygghet, omsorg, og rett og slett gi barna en fantastisk start på livet?

Da er det akkurat deg vi ser etter!

Basebarnehagene Mormors Have og Langekjenntunet trenger flere assistenter på laget.

Er du kanskje i ferd med å studere, reise i militæret, eller er du usikker på hva du vil videre? Hva med å prøve deg som assistent i barnehage?

Se mer om hvordan det er å jobbe hos oss, i denne filmen: 

Vi ønsker alle typer mennesker, uansett alder og om du er utadvendt eller innadvendt spiller ingen rolle, så lenge du er en trygg og omsorgsfull voksen.

Vi er to basebarnehager midt i hjertet av Kongsberg, opptatt av å skape trygge, kompetente og selvsikre barn som er klare for alt verden har å by på.

Vi søker dedikerte og omsorgsfulle voksne som ønsker å være en del av vårt hyggelige og trygge arbeidsmiljø, hvor lek og læring går hånd i hånd.

Send en søknad med CV til:

Gro-Hege Einarsen, daglig leder i Mormors Have barnehage.

Tlf. 482 52 230

gro-hege@barnehageledelse.no

Eller:

Marita Gudmundsen, daglig leder i Langekjenntunet barnehage.

marita@barnehageledelse.no

Skriv litt om deg selv og hvorfor akkurat du kan passe som assistent hos oss.

 

 

 

Mormors Have

Mormors Have ligger i et nyetablert boligområde på Gamlegrendåsen Syd i Kongsberg. Vi har 105 plasser for barn i alderen 0-5 år. Barnehagen er inspirert av «Mormors hus i skogen» og har smårutete vinduer og hjemmekoselig atmosfære.
For oss er frilek viktig, og vi har organisert barnehagen slik at barna er sammen på tvers av alder. Barna står fritt til å velge hvilke aktiviteter de vil drive med selv. Aktivitetstilbudet tilrettelegges slik at alle barna får utfordringer tilpasset sin alder og sitt utviklingsnivå.

Vi er stolte av å kunne tilby en trygg og inkluderende læringsarena for barna både innendørs og ute i naturen. Vi tror på å gi barna mangfoldige og berikende opplevelser som bidrar til deres utvikling og vekst.
Som en del av vårt dedikerte team vil du ha muligheten til å påvirke barnas barndom gjennom kreativitet, omsorg og fokusert pedagogisk veiledning.

Les mer om våre verdier her.

 

Langekjenntunet

Langekjenntunet er vår nyeste barnehage og stod ferdig i 2008. Den er inspirert av dansk bondegårdstil med hovedhus, vuggestue, låve og et tun. Barnehagen ligger i et etablert boligområde Nord på Gamlegrendåsen. Vi har 92 plasser for barn 0-5 år.

Barnehagen, som er på 1100 kvm, ligger på en fem mål stor skogstomt og ligger rett ved tur- og skiløyper. Uteområdet vårt er kupert og vil utfordre barn i alle aldre. Vi har beholdt mange trær på tomta som gir ly om vinteren og skygge om sommeren. Området er stort og mangfoldig og har godt med utfordringer for store og små barn. Vi har både asfaltert plass, bakker og stier i tillegg til en lang sykkelløype.

Innendørs har vi dukkerom med egen “leilighet”, bibliotek, to formingsrom, legorom, bilrom, et scene/lys/drama-rom og et rom for rollelek. Låven vår har eget baksterom, kunstverksted og gymsal. I alle våre barnehager er det lagt stor vekt på et godt arbeidsmiljø for store og små. Lyd, lys og luft er det derfor lagt stor vekt på. De aller minste holder til i Vuggestua som ligger tett inntil de andre basene så de kan gå på besøk til de større barna når de ønsker det.

Det er ca 3 km til Kongsberg sentrum og det er kort vei til buss og butikk.


TeB EIENDOM AS

teb Mormors Have og Langekjenntunet Barnehage er private barnehager og eies av Teb Eiendom. TeB Eiendom er en familiebedrift som har spesialisert seg på barnehager og har viktig erfaring med utbygging av disse i forhold til funksjon. Barnehagene er derfor designet og bygd med funksjonalitet og atmosfære i fokus.
Les mer


LANGEKJENNTUNET - LANGEKJENNVEIEN 2 - 3610 KONGSBERG - TLF 476 86 800

www.langekjenntunet.no

Cookies | Personvern