MENY

God jul fra Langekjenntunet

Det er mange juletradisjoner i Mormors Have og Langekjenntunet barnehager. Selv om vi nå er inne i enda en periode med strengere tiltak er det viktig for oss å holde litt på juletradisjonene i barnehagene, forteller Gro Hege Einarsen ved Mormors Have.


Barna storkoser seg
Det er ingen tvil om at Julen er en av de høytidene som barna ser mest frem til. Ved Langekjenntunet og Mormors Have barnehager er det flere viktige juletradisjoner som gjennomføres.

─ I slutten av november hadde vi julefrokost med barn og foreldre. En veldig viktig tradisjon der vi får litt bedre anledning til å bli enda bedre kjent med foreldrene til barna, forteller Marita Gudmundsen ved Langekjenntunet.

─ Så baker vi også kaker og pepperkaker sammen med ungene, forteller Gro Hege fra Mormors Have. Ikke minst juleverksted og juledisco ser du at barna stortrives med. Juledisco er en megahit.

Se video fra julefeiringen i Mormors Have og Langekjenntunet:

 

─ Nå har tiltakene blitt skjerpet inn på linje med slik vi opplevde tidligere i år. Du kan likevel være trygg på at vi får lagt inn en god dose med juleaktiviteter også i år, avslutter Gudmundsen.

God Jul fra alle ansatte i Mormors Have og Langekjenntunet.

 


TeB EIENDOM AS

teb Mormors Have og Langekjenntunet Barnehage er private barnehager og eies av Teb Eiendom. TeB Eiendom er en familiebedrift som har spesialisert seg på barnehager og har viktig erfaring med utbygging av disse i forhold til funksjon. Barnehagene er derfor designet og bygd med funksjonalitet og atmosfære i fokus.
Les mer


LANGEKJENNTUNET - LANGEKJENNVEIEN 2 - 3610 KONGSBERG - TLF 476 86 800

www.langekjenntunet.no

Cookies | Personvern