MENY

Bjørnene takket for seg med overnatting i Skautrollet

Torsdag 18. juni var det duket for den høytidelige avslutningen for bjørnene i Langekjenntunet barnehage. Foreldrene til bjørnene var invitert til Skautrollet for å markere overgangen fra barnehagebarn til skolebarn. På kvelden overnattet barna i Skautrollet.

Daglig leder ved Mormors Have barnehage, Marita Gudundsen forteller om en god markering der foreldrene var invitert for å overvære en kveld med sang, dans og spising av taco stod på programmet. Barna hadde tatt med seg soveposer og overnattet for å markere overgangen til skolebarn.

– For oss er det en selvfølge å arrangere en ordentlig avskjed for Bjørnene. Hva er vel bedre enn en hyggelig dag etterfulgt av overnatting for barna. Vi ønsker de lykke til på veien videre som skolebarn, forteller daglig leder ved Langekjenntunet, Marita Gudmundsen.

NB! Bjørnene er i samme Kohort. Regler for smittevern ble ivaretatt under avslutningen.

Se bilder fra avslutningen:


TeB EIENDOM AS

teb Mormors Have og Langekjenntunet Barnehage er private barnehager og eies av Teb Eiendom. TeB Eiendom er en familiebedrift som har spesialisert seg på barnehager og har viktig erfaring med utbygging av disse i forhold til funksjon. Barnehagene er derfor designet og bygd med funksjonalitet og atmosfære i fokus.
Les mer


LANGEKJENNTUNET - LANGEKJENNVEIEN 2 - 3610 KONGSBERG - TLF 476 86 800

www.langekjenntunet.no

Cookies | Personvern