MENY
Rundt matbordet i Langekjenntunet barnehage

Alle måltider servert

I barnehagen vår er vi opptatt av godt kosthold. Vi har vår egen barnehagekokk, og barna får servert tre måltider hver dag – frokost, lunsj og ettermiddagsmat/frukt.

Dette er med på å gjøre hverdagen enklere for deg som forelder, og vi opplever at vi på denne måten skaper mange fine stunder rundt matbordet for barna våre.

Varm lunsj to dager i uka

Hver dag serveres det frokost, lunsj og ettermiddagsmat/frukt i barnehagen. To dager i uka lager kokken vår varm mat til lunsj. Serveringen er variert – det er viktig at barna får smake på litt forskjellig. Vi bruker sunne matvarer i rettene som serveres. Til frokost er det blant annet egenprodusert kornblanding, knekkebrød, havregrøt og selvfølgelig brødskiver.

Variert matservering i Langekjenntunet Barnehage

Rundstykkedag og turdag

En dag i uka er det rundstykkedag. Da får barna servert varme rundstykker til lunsj, og de får til og med være med på å lage rundstykkene selv.

Er vi på tur tar vi med mat fra barnehagen, som tilberedes enten i Skautrollet Vitenbase eller ute i naturen.

Les om Skautrollet Vitenbase her.

Mat for de minste i barnehagen

Mat for de minste

Noen av de minste barna våre er ikke klare for å spise akkurat det samme som de andre barna ennå, og da tilpasser vi selvfølgelig serveringen til deres behov. I dialog med foreldrene finner vi ut av hva som passer best for deres lille. Det kan være grøt, middagsglass, morsmelkerstatning eller annet.

Barna våre er aktive, og påfyll av næring i løpet av dagen er viktig. Barn som er sultne utenom de faste måltidene får selvfølgelig av matbit av den ansatte på kjøkkenet.

Les mer om kosthold i barnehagen vår her

Her kan du søke barnehageplass


TeB EIENDOM AS

teb Mormors Have og Langekjenntunet Barnehage er private barnehager og eies av Teb Eiendom. TeB Eiendom er en familiebedrift som har spesialisert seg på barnehager og har viktig erfaring med utbygging av disse i forhold til funksjon. Barnehagene er derfor designet og bygd med funksjonalitet og atmosfære i fokus.
Les mer


LANGEKJENNTUNET - LANGEKJENNVEIEN 2 - 3610 KONGSBERG - TLF 476 86 800

www.langekjenntunet.no

Cookies | Personvern