MENY

Blir møtt av glade barn hver dag

Pamela Larsen har jobbet hos oss i Langekjenntunet Barnehage siden 2010, og synes noe av det beste med å jobbe her er å bli møtt av glade barn hver dag.

Den nå erfarne pedagogiske lederen begynte å jobbe i Langekjenntunet Barnehage februar 2010, rett etter å ha fullført videregående. Tydeligvis trivdes hun godt, for samtidig med at hun har tatt en bachelor i barnevern og en videreutdanning som barnehagelærer, har hun fortsatt å jobbe i barnehagen vår.

Gode kollegaer og engasjert ledelse

Pamela forteller at noe av det beste med jobben hennes er at hun får jobbe med utrolig fine folk. Den pedagogiske lederen opplever at hun og kollegaene vil det beste for hverandre, og derfor gir det lille ekstra.

– Vi jobber i team, og det liker jeg veldig godt. Selv om man har ansvaret for en base eller temagruppe har man alltid noen å drøfte og reflektere med. Dette gjør at vi får innsyn i hverandres erfaringer og deler faglig kunnskap. Vi bruker hverandre i mange ulike situasjoner i løpet av en dag, og det gjør noe med samholdet, sier Pamela, som er stolt over at barnehagen ble nominert til IA-prisen i fjor.

Pamela Larsen fremhever også en engasjert ledelse, en daglig leder som er interessert og involvert i hverdagen og eiere som er oppdatert på det som rører seg, både faglig og i samfunnet, som fordeler ved arbeidsstedet.

– Dette gjør at vi får en ganske unik pakke med forelesninger, kurs, plandager og planturer, som alltid er relatert til og relevant for vårt fag som barnehagearbeidere, mener Larsen.

Fantastiske barn

– Jeg setter veldig stor pris på å jobbe med så mange fantastiske barn. Det er fascinerende å se små mennesker vokse opp og å få ta del i en såpass stor del av deres hverdag, forteller Pamela.

Som barnehageansatt opplever du så utrolig mye sammen med de barna som går i barnehagen.

– Vi utforsker, utfolder, undrer, lærer, trøster, koser, tuller og ler sammen. Det er noe helt spesielt med å komme på jobb og bli møtt av barn som kommer løpende mot deg for å gi deg en klem!

Barnehagen er delt inn i baser

Pamela er nå pedagogisk leder på Sørigarden, hvor barna er i alderen 2 til 3 år, og har derfor ansvar for barna på den basen.

– Vi har ikke avdelinger, men baser i vår barnehage, og ett av prinsippene vi jobber etter er at alle ansatte skal kunne jobbe på alle baser. Allikevel er det viktig for barna med stabilitet, derfor har vi en base vi «tilhører», forklarer Pamela.

Hun fremhever alle tilbudene barna får i Langekjenntunet, som noe av det som gjør det spennende å jobbe der.

Variert hverdag

Langekjenntunet Barnehage har en fin beliggenhet, med skogen rett utenfor porten, og både barn og voksne er mye ute. De eldste gruppene kjører minibussen opp til Skautrollet Vitenbase, og de eldste barna er på svømming på Skinnarberga en gang i uka. Alle måltider serveres i barnehagen, og 3-åringene er ofte er med på å lage den. Dette skaper matglede og god stemning rundt måltidene.

– Selv om vi har en dagsrytme og rutiner vi følger er ingen dag lik. Det er noe av det jeg liker best med å jobbe i barnehage, avslutter Pamela.


TeB EIENDOM AS

teb Mormors Have og Langekjenntunet Barnehage er private barnehager og eies av Teb Eiendom. TeB Eiendom er en familiebedrift som har spesialisert seg på barnehager og har viktig erfaring med utbygging av disse i forhold til funksjon. Barnehagene er derfor designet og bygd med funksjonalitet og atmosfære i fokus.
Les mer


LANGEKJENNTUNET - LANGEKJENNVEIEN 2 - 3610 KONGSBERG - TLF 476 86 800

www.langekjenntunet.no

Cookies | Personvern